Jongen (18) ernstig mishandeld op Pelmolenpad

21-01-2019

Afgelopen zaterdag is een jongen van 18 jaar op het Pelmolenpad met een fles op zijn hoofd geslagen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht waar werd geconstateerd dat hij een scheurtje in zijn schedel en een bloeding in zijn hersenen heeft opgelopen.

Het slachtoffer kwam samen met zijn vriendin terug van een verjaardagsfeestje in Volendam. Omstreeks 3 uur ’s nachts liepen zij samen bij de ingang van het parkeerterrein aan het Pelmolenpad toen zij werden aangesproken door twee mannen. Zij vroegen aan het stel om mee de stad in te gaan. De jongen zei dat niet te willen. Hij werd daarna met een fles keihard op zijn hoofd geslagen. De jongen zakte in elkaar. Zijn vriendin rende weg om hulp te halen. Uit sporen op zijn hals blijkt dat er in de tijd dat zijn vriendin hulp was halen, ook nog een wurgpoging heeft plaatsgevonden.

Het slachtoffer is door twee andere jongens naar het Dijklander ziekenhuis gebracht. Hij is nu thuis, maar ondervindt nog de gevolgen van de zware mishandeling. Het is afwachten of hij volledig zal herstellen.

De daders zijn nog niet gevonden. Het gaat om twee donkere mannen van eind 20 jaar. De politie doet onderzoek.

Pelmolenpad Foto Google maps Pelmolenpad Foto Google maps