Twee voorstellingen bij Cultura

23-01-2019

Bij Cultura aan de Kleingouw in Andijk zijn zaterdag 2 februari twee voorstellingen op één avond te zien. Het zijn de dansvoorstelling Toeval is een Keuze van Joke de Heer uit Enkhuizen en na de pauze is er de theaterproductie Friends to be van Op Roet uit Hoorn te zien.

 

Aanvang is om 20 uur, deuren zijn open vanaf 19.30 uur. De entree is tien euro en reserveren voor deze bijzondere avond kan via culturaplus2.0@gmail.com (mailto:culturaplus2.0@gmail.com)

 

Hoe sta je in het leven? Durf je de confrontatie aan? Of ga je op zeker en denk je eerst na over wat te doen? De dansproductie Toeval is een Keuze bestaat uit twee delen waarin de keuzes vast liggen. En er is één kwartet waarbij de dans ter plekke zal ontstaan.

 

In de productie van Op Roet ontmoeten Oost en West elkaar. Ofwel wat gebeurt er als een man uit Syrië een westerling tegenkomt. De acteur Nour Mardini en Gerard Venverloo onderzoeken is deze voorstelling of zij vrienden kunnen worden. Ondanks of dankzij alle verschillen die er bestaan. Wat moet er worden gedeeld om elkaar te leren verstaan. En hoeveel wijn doe je dan bij de (alkoholvrije) wijn?

Aanrader!

Op Roet logo Op Roet logo
op roet friends op roet friends