Always Forward verwelkomt 150-ste stagiaire

12-02-2019

Alle scholen van het voortgezet onderwijs in  Hoorn hebben de Maatschappelijke Stage gecontinueerd, ieder in een eigen vorm. De scholieren krijgen de kans om mee te helpen bij een organisatie of vereniging, kunnen achter de schermen kijken en ervaren wat vrijwilligerswerk is.

 

Bij voetbalvereniging Always Forward zijn meerdere stage-mogelijkheden.  Assisteren bij trainingen, scheidsrechter bij jeugdvoetbalwedstrijden, helpen bij de Accommodatie Medewerkers en mede organiseren bij het grote jeugdvoetbaltoernooi. In een seizoen waren er 2 reporters bij voetbalwedstrijden, jongens met belangstelling voor journalistiek en taal.

 

De 150-ste stagiaire heeft zich aangemeld.  Dit komt op een gemiddelde van 24 stagiaires per seizoen.  Uit de evaluaties blijkt een bijna 100% tevredenheidsscore. Ouders en docenten reageren altijd positief.  Vrijwilligerspunt verzorgt de bemiddelingen tussen school en de voetbalclub.

 

Always Forward is een Erkend Leerbedrijf. Naast de scholen is er samenwerking met het Horizon College, Fiolet Taalschool, de Hogeschool van Amsterdam en de Praktijkschool.  Behalve de Maatschappelijke Stagiaires zijn er ook studenten van Sport- en Beroepsopleidingen.

 

Zaterdag 16 februari om 12 uur wordt de 150-ste stagiaire in het zonnetje gezet.  In aanwezigheid van de projectleiders van de MAS West-Friesland,  andere betrokkenen en genodigden.

 

Van harte welkom om aanwezig te zijn bij dit feestelijke gebeuren.

SV Always Forward SV Always Forward