Operadio, nieuw operaprogramma op Radio Bontekoe

Elke woensdagavond van 19 tot 20 uur, presentator Peter Ursem

Peter Ursem is dolenthousiast. Na enkele maanden pauze kan hij zijn passie voor opera weer delen met ’zijn’ luisterpubliek. Operaliefhebbers die hij met ’je’ aanspreekt ”want we zijn tenslotte lid van één grote operafamilie”.

 

Na jaren ’Hoor n’s Opera’ te hebben gepresenteerd op de voormalige lokale Hoornse radiozender en daarna op de gefuseerde regionale streekzender, heeft de programmaleiding aldaar onlangs besloten om opera uit de programmering te nemen.

 

Zijn operapassie verloochent zich niet, dus wist Peter Ursem Radio Bontekoe te vinden om zijn programma voort te zetten. Radio Bontekoe had nog geen operaprogramma, dus het was snel geregeld. Woensdagavond 13 maart van 19 tot 20 uur, direct na het programma ’Bontekoe klassiek’ van Hendric van Doorn,  kunt u de eerste uitzending onder de nieuwe naam ’Operadio’ beluisteren. Later dit jaar zal Peter Ursem ook zijn elders gestopte cabaretprogramma bij Radio Bontekoe voortzetten.

 

Radio Bontekoe, hét geluid van Hoorn, is te ontvangen via internet www.radiobontekoe.nl (http://www.radiobontekoe.nl) of app ’tunein radio’, beschikbaar voor alle gangbare (mobiele) besturingsystemen. Radio Bontekoe programma’s zijn evenals rechtstreeks luisteren, na uitzending zowel via de desktop als smartphone en tablet beschikbaar op Radio Bontekoe’s ’LIVE GEMIST’. Lees de uitleg op de website van Radio Bontekoe hoe je dat op je apparaten kunt instellen.

 

Vanwege stormschade aan de middengolf zendantenne is Radio Bontekoe tijdelijk niet op de AM frequentie 828 kHz te beluisteren. Radio Bontekoe technici zijn hard bezig dit te herstellen.

Peter Ursem presenteert Opera Peter Ursem presenteert Opera