Bewonersoverleg Kersenboogerd

21-03-2019

Bewoners van de Kersenboogerd zijn van harte welkom op het BOK, het Bewoners/Buurten Overleg Kersenboogerd, op woensdag 10 april. Het is van 20.00-22.00 uur in het wijkcentrum, Brederodegracht 2. Koffie en thee staan klaar, zaal open 19.50 uur. Behalve de vaste agendapunten zoals Buurtnieuws, staan deze keer 2 onderwerpen op de agenda.

 

Vóór de pauze zal Chris de Meij van Stadslandbouw Hoorn ons bijpraten over de activiteiten van Stadslandbouw en het inzaaien van het bijenlint op steeds meer plekken in onze gemeente.

 

Na de pauze is er een presentatie onder het motto “Laat de Kersenboogerd zoemen!” over onderhoudsarm tuinieren, maar wel bij- en vlindervriendelijk. Tuinbezitters maar ook mensen met een patio of balkon krijgen nuttige en praktische informatie. Niet alleen over de meest geschikte bloemen, struiken en bomen, maar ook hoe zij dit met eenvoudige middelen zelf kunnen aanpakken.  De presentatie wordt gegeven door Astrid Bijster van IVN Westfriesland en Conny Ligthert, onder andere vrijwilliger bij de Kloostertuin.

 

Na afloop is er gelegenheid om na te praten, onder genot van een gratis drankje.

BOK BOK