Luciën Greefkes maakt instant liederen

21-03-2019

In alles zit een lied! De guerillatroubadour gaat tijdens zijn voorstelling op 5 april met je in gesprek en zet jouw verhaal ter plekke om in een chanson. Aanvang 20.00 uur, entree 8 euro. Theater Het Pakhuis.

 

Weet je op een verjaardag nooit hoe je moet uitleggen wat voor werk je doet? Wil je de wereld over je passie vertellen maar durf je het niet? Wordt het hoog tijd voor een lied over een belangrijk sociaal probleem? Ben je bezig met een belangrijke verandering op je werk en wil je daarop bespiegelen?

De Guerrillatroubadour biedt uitkomst. Geef hem aan wat je bezighoudt en hij bedenkt meteen een lied voor je.

 

Voetbal als aanleiding

Onder de camouflage van de guerrillatroubadour schuilt Luciën Greefkes: een gedreven muzikant met ruim een decennium ervaring als interviewer, acteur en begeleider van (improvisatie)theater.

 

In 2012 en 2014 werd hij door een Hoorns cultureel café gevraagd om tijdens respectievelijk het EK en WK voetbal liedteksten te maken op basis van het gebeurde in de wedstrijd, en deze tijdens de pauzes direct op te voeren.

Dit stimuleerde Luciën het tekstdichten serieuzer op te vatten. Het resultaat is de eerdere avondvullende voorstelling ’Professioneel Zwelgen’ en nu dus ‘De Guerillatroubadour’. Kom kijken en laat je verrassen!

 

Een podiumervaring rijker

Of je nu komt kijken of een volgende keer zelf de vloer op gaat,

Theater Het Pakhuis maakt je graag een podiumervaring rijker!

Voor meer info, kijk op

www.pakhuishoorn.nl (http://www.pakhuishoorn.nl).

de-guerillatroubadeur-foto-jauwkras de-guerillatroubadeur-foto-jauwkras
Theater Het Pakhuis Theater Het Pakhuis