Grote boekenmarkt Koepelkerk 6 april

25-03-2019

Het actie comité van de Stichting Koepelkerk, start op zaterdag 6 april 2019 haar 35ste seizoen met een grote tweede hands boeken en platenmarkt achter in de Koepelkerk aan het Grote Noord 15.


Met de najaars boekenmarkt van 29 september werdt het succesvolle jaar 2018 afgesloten met een opbrengst van ruim  €1000.--, die geheel ten goede gaat komen aan het restauratiefonds van onze monumentale Koepelkerk

 

Het bestuur van de Stichting Koepelkerk is inmiddels druk bezig om de restauratieplannen om te zetten in een daadwerkelijk uitvoeringsplan. Alles wordt zorgvuldig in kaart gebracht en er wordt met diverse instanties en besturen besproken. Wij als stichtingssbestuur zullen er alles aan doen om met de werkzaamheden te starten zodra alle partijen het erover eens zijn en het finaciële plaatje rond is. We zullen ook rekening moeten houden bij deze restauratie met eventuele tegenvallers en daarom zal de stichting zich blijven inzetten om het in goede staat houden van dit monumentale gebouw te bevorderen en gelden blijven inzamelen via activiteiten als de tweedehands boeken- en platenmarkten, openstelling van het gebouw op zaterdag en zondagmiddagen gedurende het gehele jaar.

Alsmede het werven van nieuwe donateurs, die het monumentale gebouw, een warm hart toedragen.

 

Voor minimaal 15 euro bent U al donateur van de Stichting Koepelkerk en steunt U het werk van onze vrijwillig(st)ers.

 

Op zaterdag 6 april start deze eerste grote tweedehands boekenmarkt om 10.00 uur. Op deze eerste boekenmarkt is er weer een enorm groot nieuw aanbod van twee de hand boeken en platen.

De ruimte die we hebben vrij gemaakt, nadat we het oude aanbod van vorig jaar

flink hebben geschoond, is inmiddels weer ruimschoots opgevuld met een mooi nieuw aanbod, zodat we dit voorjaar weer flink aan de slag kunnen. Inmiddels hebben onze vrijwillig(st)ers alles uitgezocht, in dozen gesorteerd, zodat het voor het publiek makkelijk zoeken is.

 

Deze eerste marktdag vindt plaats in de Koepelkerk en zal duren tot ’s middags 16.00 uur.

 

Nieuwe vrijwillig(st)ers, die ons willen helpen bij deze boekenmarkten of in het nieuwe seizoens als kerkwachter/toezichthouder willen meehelpen zijn van harte welkom
Heeft U nog iets om ons boeken en platen aanbod te vergroten, wij zijn er blij mee.
Elke dinsdag en donderdagmorgen kunt U terecht van 9.30 uur - 11.30 uur in

De 3 Tulpen, Achterom 24a (achteringang Koepelkerk). 

Info Rien Barendse  0229 234627

Boeken- en platen in Koepelkerk Boeken- en platen in Koepelkerk
Koepelkerk beeld Koepelkerk beeld