Open dag Zorgboerderij 't Radje op 28 april

06-04-2019

Op zondag 28 april as is het weer zover, de Open dag van Zorgboerderij ’t Radje. Dit jaar is het voor derde keer dat we dit organiseren met wederom een groter aanbod dan afgelopen jaren, zowel op creatief, culinair, gezondheid en muzikaal gebied.

Wij geven uitleg over wat een zorgboerderij inhoudt. We vertellen u hoe het een en ander werkt op onze zorgboerderij. Over de dagindeling en verschillende activiteiten. U krijgt een rondleiding over het terrein van de zorgboerderij. Ook zullen we duidelijk maken wat de combinatie van Évlac met de zorgboerderij is.

Op de Open dag hebben we een grote zelfmaakmarkt, waar Évlac en andere zelfmakers hun producten zullen presenteren. Er is een grote diversiteit van zelfmakers, zoals een visroker, bakker, wijnmaker, creatievelingen met draad, diverse zuivelproducten waaronder schapenijs, kaasboer, koffiebranders uit West-Friesland. Daarnaast hebben we dit jaar diverse workshops voor kinderen, zoals gezond koken, bakken van koekjes, knutselen voor Moederdag, armbandjes maken, enz. Ook hebben we weer een heus gezondheidsplein, waar je je haar kunt laten knippen, en je nagels kunt laten inspecteren door de pedicure. Laat je lekker masseren, of ga een goed gesprek aan over dingen die je bewegen in het leven. Op de Opendag hebben we leuke trekzakkers die alles muzikaal omlijsten, daarnaast ook nog een leuke band. Lekker naar te luisteren…

Kom langs op zondag 28 april a.s., op de Open dag. Kom lekker genieten, proeven, beleven en vooral laat je informeren wat een zorgboerderij allemaal betekent en ontdek dat plezier hebben bovenaan staat bij zorgboerderij ’t Radje. Wij ontvangen je graag op Westerbuurt 9 in Venhuizen.

De Open dag begint om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De toegang is gratis. Wil je alvast weten welke standhouders er staan? Kijk op Facebookpagina zorgboerderij ‘t Radje, of bezoek onze website www.zorgboerderijhetradje.nl (http://www.zorgboerderijhetradje.nl).

Zorgboerderij ' t Radje Zorgboerderij ' t Radje