Muziektheater in Wadway

11-04-2019

Op vrijdag 26 april spelen The Bluebettes hun Best of the Sixties muziektheater voorstelling in theaterkerk Wadway. De aanvang is om 20.30 uur.

 

Hoewel de leden van The Bluebettes allen kinderen zijn van de jaren zeventig en tachtig, delen ze een voorliefde voor de muziek uit de sixties.

 

In hun nieuwe theaterprogramma Best of the Sixties spelen en zingen de vijf goedlachse muzikantes hun favoriete sixties-songs en die van het publiek. Ze nemen de luisteraar mee op een trip down memory lane dwars door de verschillende muziekstijlen uit die periode: van hartverscheurende countryliedjes tot swingende sixties-soul van een van de vele meidengroepen uit die tijd.

 

The Bluebettes zijn vijf topmeiden die met een enorme dosis energie een geweldige show neerzetten. En daar waar de zangeressen in de jaren zestig keurig netjes opgesteld voor de begeleidingsband hun dans-pasjes uitvoerden, pakken The Bluebettes het helemaal anders aan; zij klimmen zèlf achter de drums, de basgitaar, de gitaar en toetsen. Een echt muziekfeest!

 

Zie ook www.thebluebettes.com (http://www.thebluebettes.com)

2019-04-26_The Bluebettes_Best of the Sixties_J. Kraayvanger 2019-04-26_The Bluebettes_Best of the Sixties_J. Kraayvanger