Column van Sjaak Grosthuizen voortaan op Radio Bontekoe

Elke zaterdag om 12 uur

In navolging van zijn alter ego Peter Ursem, die sinds medio maart bij Radio Bontekoe het operaprogramma ’opeRAdio’ maakt (woensdagavond 19 tot 20 uur), heeft nu ook Sjaak Grosthuizen besloten om hem naar Radio Bontekoe, het geluid van Hoorn, te volgen.

Vanaf zaterdag 13 april, zal Sjaak Grosthuizen om 12 uur elke zaterdag zijn column voorlezen op Radio Bontekoe. Direct na het actualiteitenprogramma ’Radio Actueel’ en voor het programma ’Bontekoe cultuur’ begint, vertrouwt hij zijn pennevruchten aan de microfoon toe. In de loop van zaterdag zal zijn column ook op HoornGids.nl en gedeeld op Facebook verschijnen.

Sjaak Grosthuizen beschouwt elke week de Hoornse politieke actualiteit en geeft deze in zijn columns vaak een verrassende twist. Zijn zienswijze leidt niet zelden tot, soms felle, discussies van voor- en tegenstanders van politieke gebeurtenissen. Met zijn columns levert Sjaak Grosthuizen een bijdrage aan het buitenparlementaire locale politieke debat.

Radio Bontekoe is te ontvangen via www.radiobontekoe.nl (http://www.radiobontekoe.nl)  of via app Tunein Radio, gratis te downloaden uit de appstores voor iOS, Android of Windows. De programma’s van Radio Bontekoe zijn na uitzending nog een week te beluisteren in Radio Bontekoe’s ’Live gemist’.
Zeer binnenkort zal Radio Bontekoe ook weer te horen zijn op de middengolf 828 kHz. De antennebouwers zijn hard bezig met het maken van een nieuwe zendantenne.  

Sjaak Grosthuizen leest zijn column Sjaak Grosthuizen leest zijn column