Rots en Watertraining

14-04-2019

Binnenkort organiseert kinder- en jeugdpraktijk Talent weer een Rots en Watertraining. Op woensdag 15 mei start er een training in het wijkcentrum in de Kersenboogerd. In deze training gaan we aan de slag met stevig staan als een Rots. We leren samen te werken als Water. Het werken aan het zelfvertrouwen en het leren met elkaar staat centraal. Aanmelden voor de training kan nog!

Vindt jouw kind het lastig om voor zichzelf op te komen of heeft jouw kind moeite zich te beheersen? Heeft jouw kind weinig zelfvertrouwen? Heeft jouw kind moeite om op een goede manier samen te werken? Gun je jouw kind dat hij of zij steviger in zijn schoenen staat? Tijdens de Rots en Watertraining leren kinderen uit te gaan van hun eigen krachten en kwaliteiten. Spelenderwijs leren kinderen vaardigheden waardoor hun zelfkennis en zelfvertrouwen wordt vergoot. In de verschillende speloefeningen leren kinderen samen te werken en vertrouwen te krijgen in de ander.

De training bevat veel fysieke oefeningen waardoor kinderen hun eigen grenzen en krachten ontdekken. Thema’s die onder andere aan bod komen zijn: stevig staan, je eigen kracht ervaren, samen werken, emoties (h)erkennen, stevig stop zeggen en inzicht krijgen in eigen gedachten en gevoelens. Voor ouders wordt er een informatieavond georganiseerd.

De training is geschikt voor jongens en meisjes tussen de 8 jaar en 12 jaar. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van een uur.

De bijeenkomsten zijn op de woensdag van 17.00 uur tot 18.00 uur en zijn in het wijkcentrum in de Kersenboogerd. Naast de 8 bijeenkomsten voor de kinderen wordt er ook een informatieavond voor ouders georganiseerd. Deze wordt later in overleg gepland. De datum wordt later bekend gemaakt.

De eerste aanmeldingen zijn binnen, maar aanmelden kan nog!

Wil jij weten wat we gaan doen of wil je jouw kind aanmelden? Neem dan contact op (0228-525122) of kijk op www.KJPtalent.nl (http://www.KJPtalent.nl).

RenW mei 2019 RenW mei 2019