Kleine wijziging in route verkeersexamen

18-04-2019

Vanaf vrijdag 19 april is de Pater Bleijstraat in Hoorn Noord, in verband met de bouwwerkzaamheden, geheel afgesloten voor alle verkeer tot de zomer 2020.

 

Dit betekent voor de deelnemers aan het praktisch verkeersexamen voor de basisscholen, een kleine wijziging in de route van de Joh.Poststraat naar de Hoogerbeetsstraat.

 

Dit geldt zowel voor het oefenen van de route als voor het examen zelf op 13, 14 en 16 mei en tijdens de herkansingsochtend op 22 mei.

 

De leerlingen moeten nu vanaf de Loniusstraat linksaf de Joh.Poststraat volgen tot de Jan Camperstraat (een smal straatje naar de Tweeboomlaan) en gaan dan rechtsaf de Tweeboomlaan in tot de kruising met de Hoogerbeetsstraat/Pater Bleij-straat, waar ze linksaf de bekende route verder volgen.

 

De leerlingen van De Stormvogel rijden vrijdag 17 mei de route vanaf hun school aan de Wabenstraat en slaan op de Joh.Poststraat, na de voormalige LTS,  rechtsaf de Sint Jozefstraat in en daarna meteen weer linksaf de Tweeboomlaan op tot ze eveneens bij de kruising met de Hoogerbeetsstraat/Pater Bleijstraat rechtsaf de ook hun bekende route weer vervolgen.

 

Het is van het grootste belang, dat alle ouders vanaf nu met hun kind(eren) de route oefenen volgens bovengenoemde wijziging.

verkeersexamen.1 verkeersexamen.1