Salsa dansfestijn in de Oosterkerk

19-04-2019

De Oosterkerk viert het 500-jarig bestaan. In het jubileumjaar 2019 gaan op een aantal zondagmiddagen in ‘de huiskamer van Hoorn’ de voetjes van de vloer. Op zondagmiddag 28 april is er een groot Salsa Dansfeest met de swingende Amsterdamse salsaband Cerveza Fria. Aanvang14.00 uur, sluiting 18.00 uur.

De hoofdstedelijke salsaband bestaat uit 12 muzikanten. De band speelt echte Latin dansmuziek, zoals salsa, merengue, bolero, son, chachacha en cumbia.

Met een instrumentale bezetting van percussie, bas, tres, piano, viool en een klinkende blazerssectie met altsax, tenorsax, sopraansax en trompet wordt elk feest een swingend fiesta!! Dat alles aangevuld met zang. En dat betekent dus een heerlijk ontspannen middagje uit om te luisteren naar mooie muziek en/of te dansen op de dansvloer van de deels al prachtig gerestaureerde Oosterkerk.

Kaarten kosten € 12.50 (inclusief een aantal heerlijke hapjes) en kunnen per internet worden besteld via www.podiumplein.nl (http://www.podiumplein.nl) of via www.oosterkerkhoorn.nl (http://www.oosterkerkhoorn.nl) zie kaartverkoop Salsa.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail met ook de betalingswijze. Kaarten afhalen en direct betalen kan bij de  Oosterkerk, Grote Oost 58 in Hoorn op dinsdagochtenden tussen 9.00 en 12.00 uur.
Ook zijn de kaarten aan de zaal verkrijgbaar, maar dan kosten die € 15.00.

De zaal gaat open om 13.30 uur. Wie meer wil weten kan nog op www.oosterkerkhoorn.nl (http://www.oosterkerkhoorn.nl) terecht.

Salsa dansfeest Oosterkerk Hoorn 28 april 2019 Salsa dansfeest Oosterkerk Hoorn 28 april 2019