Met Mozart meer mans

23-04-2019

Zangers en zangeressen die graag eens het serieuze werk willen uitproberen kunnen dit vanaf dinsdag 21 mei doen. Het koor Soli Deo Gloria start dan haar repetities voor het najaarsconcert waarin het Requiem van Mozart en de Nelsonmis van Haydn op het programma staan. In de Parcivalschool Nachtegaal 146 te Hoorn kunnen ze drie keer gratis een repetitie bijwonen en ontdekken of ze hierin hun muzikale mannnetje kunnen staan.

 

Het Requiem van Mozart is al voor vele doeleinden ge(mis)bruikt; als filmmuziek, in commercials. Jammer, want het Requiem is  overweldigend als het in zijn geheel door een voltallig professioneel orkest en solisten ten gehore wordt gebracht. Wie zou niet graag daar een onderdeel van willen zijn.

 

Lid worden van het koor kan op projectbasis. De repetities zijn op dinsdagavond in de Parcivalschool van 20.00u. tot 22.00u. Wie meedoet kan bovendien op 15, 22, 29 juni ook nog een workshop stemvorming volgen.

 

Meer informatie op www.solideogloria-hoorn.nl (http://www.solideogloria-hoorn.nl). Wil Eiting tel. 06 – 4664 6066 of  Reinald van der Meer tel. 06 – 5379 5942.

Meedoen met Soli Deo Gloria Meedoen met Soli Deo Gloria