Bijeenkomst over e-Health

Voor iedereen die zich afvraagt of er straks een robot aan ons bed staat...

Wat zijn de voordelen van digitalisering in de zorg? Maar ook: wat zijn de nadelen? We organiseren op dinsdag 14 mei een openbare bijeenkomst met drie experts in het gebouw van de Rabobank, Graanmarkt 1 in Zwaagdijk-Oost. En uiteraard kunt u uw mening ook weer volop geven na de pauze!

 

Vanaf 13.30 uur staat de koffie klaar en om 14.00 start de eerste lezing. De bijeenkomst duurt tot circa 16.30 uur. De toegang is gratis. Belangstelling? U kunt zich opgeven via www.zzww.nl (http://www.zzww.nl).

 

Deze drie experts geven hun mening over e-Health:

Joris Arts (Gezondheidscentrum Kersenboogerd in Hoorn) vertelt over de digitale toekomst in de zorg. Hij is een groot voorstander van digitalisering in de zorg. In zijn Gezondheidscentrum is het bijvoorbeeld al enige tijd mogelijk om zelf een afspraak in de agenda van de huisarts te zetten. En dit is nog maar het begin…

Mirjam Kops (Dijklander Ziekenhuis) houdt zich bezig met e-Health in het ziekenhuis in Hoorn en Purmerend. In hoeverre zet het Dijklander Ziekenhuis automatisering in voor patiënten en artsen?

René Rook (zorgorganisatie Wilgaerden) geeft een praktijkvoorbeeld. Hoe kijken cliënten en medewerkers tegen dit digitaliseringsproject aan? Was iedereen meteen enthousiast? En werkt het in de praktijk goed?

 

Wat vindt u ervan?

Na de pauze discussiëren we met zijn allen over de stellingen die de drie sprekers voorleggen. We zijn zeer geïnteresseerd in uw mening, want uw wensen vormen immers de voedingsbodem voor onze activiteiten om de zorg te verbeteren!

 

Steun ons initiatief

Zorg Zoals de Westfries het Wil zorgt er voor dat uw wensen en belangen rondom zorg, rechtstreeks worden overgebracht naar de professionele zorgpartijen en verzekeraars. Wij zullen meer inspraak hebben wanneer wij de wensen en belangen van meer inwoners kunnen overbrengen.

Zorg zoals de West-Fries het wil Zorg zoals de West-Fries het wil