Open dag Kindercentrum Berend Botje Kersenboogerd

10-05-2019

Kom naar de gezellige open dag van Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd met leuke activiteiten! Zaterdag 8 juni is iedereen tussen 10:00 en 13:00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen in het kindercentrum. Er is van alles te doen!

Het kindercentrum (gevestigd aan Dubloen 98) organiseert een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Je kunt springen op het springkussen, er zijn spelletjes en nog veel meer leuke activiteiten. Om 11:00 uur geven de kinderen voor en met iedereen een optreden!

Meer informatie
De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook zaterdag 8 juni tussen 10:00 en 13:00 uur? Je bent van harte welkom!

Berend Botje Berend Botje