Sanne van ’t Hoog uit Hoorn wint Coiffure Award

13-05-2019

Sanne Van ’t Hoog van Bob Jansen Haar & Make-up uit Hoorn, is uitgeroepen tot beste Dameskapper in de regio Noord-Holland & Flevoland. Zondagavond 12 mei, tijdens hét kappersgala van het jaar, is Sanne van ’t Hoog beloond met een Coiffure Award in de categorie ‘Dameskapsels Noord- Holland & Flevoland’.

 

Het jury rapport voor Sanne van ’t Hoog luidde:
“Een mooie serene en tegelijkertijd krachtige serie met een creatief gebruik van schaduw en reliëf. De sfeer is zowel vrouwelijk als androgyn. De kracht van de eenvoud zegt hier alles.”

 

Tijdens het Coiffure Award gala werden er maar liefst 13 Coiffure Awards uitgereikt. De presentatie lag in handen van stijl icoon Eva Jinek. De gasten werden op de rode loper muzikaal ontvangen door acteur en DJ Geza Weisz.

 

De Coiffure Award – opgericht in 1992 door Schwarzkopf Professional in samenwerking met Coiffure Media – tracht de kappersbranche naar een hoger niveau te tillen en zet zich in voor de rol en bevordering van de kapper. Alle belangstelling gaat uit naar het ambacht en de passie die de kappers presenteren. Ieder jaar worden er weer trends gezet met de Coiffure Award: samen creëren de deelnemers de meest invloedrijke modebeelden.

 

Bekijk de collecties van alle winnaars op www.coiffureaward.nl (http://www.coiffureaward.nl)

 

Foto: Jeroen Snijders

Sanne van 't Hoog wint Coiffuer Award Sanne van 't Hoog wint Coiffuer Award