Derde editie van Culinair Hoorn

13-05-2019

Van donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) tot en met zondag 2 juni vindt de derde editie van Culinair Hoorn plaats. Deze keer in het hart van Hoorn: de Roode Steen.

 

De beste en fijnste restaurants van Hoorn slaan de handen ineen tijdens een 4-daags culinair evenement. De restaurants zorgen voor heerlijk eten en de artiesten voor gezellige live-muziek. Uiteraard is er genoeg te zien en te doen, ook voor de jongsten. 

 

Het evenement is vier dagen lang gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in een unieke culinaire ervaring in de binnenstad van Hoorn. Het mooie plein de Roode Steen wordt omgetoverd tot een plek vol culinaire belevenissen. 

 

Dit jaar is het het jaar van de Gouden Eeuw in Hoorn. Culinair Hoorn speelt daarop in en alle deelnemende restaurants maken daarom één gouden gerecht dat gekoppeld is aan de Gouden Eeuw.

 

De deelnemende restaurants zijn:

BIJ META eten&drinken;

Restaurant De Hoornse Kogge;

Restaurant STEAK and more;

De Tuynkamer;

Marque Restaurant;

Restaurant J&T Mos;

Wijn & Spijshuis Vinck;

Van der Valk Hotel Hoorn.

 

Gratis entree.

 

Openingstijden Culinair Hoorn:

Donderdag 30 mei: 14.00-00.00 uur;

Vrijdag 31 mei: 14.00-00.00 uur;

Zaterdag 1 juni: 12.00-00.00 uur;

Zondag 2 juni: 13.00-22.00 uur. 

 

Tijdens de openingsdag is er speciaal voor ondernemers een businessdeck waar, onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar genetwerkt kan worden. 

 

Meer informatie over Culinair Hoorn vind je op www.culinairhoorn.nl (http://www.culinairhoorn.nl) of via de Facebookpagina www.facebook.com/CulinairHoorn (http://www.facebook.com/CulinairHoorn). 

diner diner