Tweede editie WIJKKIJKfestival

21-05-2019

Zondag 7 juli vindt voor de 2e keer het WIJKKIJKfestival plaats in Hoorn-Noord en Venenlaankwartier.

Vorig jaar was het een groot succes en lieten meer dan tweehonderd wijkbewoners zich van hun artistieke en creatieve kant zien. Er werden vele verhalen verteld doormiddel van zang, dans, theater, foto’s en films, muziek en beeldende kunst. Overal in de wijk liepen en fietsten mensen rond met een wapperende festivalkrant in de hand. Meerdere optredens vonden plaats bij mensen thuis of in hun tuin. Overal waren ontmoetingen, maakten vreemden kennis, en praatten bekenden bij en werden herinneringen gedeeld.

Dit jaar willen we dat grote succes graag evenaren. Daarom hebben we jouw hulp nodig. We hebben meer dan 40 locaties waar allerlei voorstellingen plaatsvinden op het gebied van theater, zang, dans het vertellen van verhalen.

Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om met mensen van verschillende culturen om te gaan en affiniteit hebben met laagdrempelige kunst en cultuur. Vriendelijk zijn naar bezoekers en collega’s en goed overzicht kunnen houden.

Vind je het leuk om deze dag gastvrouw/gastheer te zijn op 1 van de 40 locaties geef je dan op! We hebben 20 gastvrouwen/heren nodig voor de dag dus alle hulp is welkom. .Tevens zijn we op zoek naar 4 coördinatoren.

Het festival duurt van ongeveer 11.00 uur tot 16 uur en aansluitend vindt er een picknick plaats in het Wilhelminapark (Engelse park).

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Carlo Tamis van Vrijwilligerspunt. Telefoon: 0229 – 216 499
E-mail: c.tamis@vrijwilligerspunt.com (mailto:c.tamis@vrijwilligerspunt.com)
Website: www.vrijwilligerspunt.com (http://www.vrijwilligerspunt.com)

WijkKijk Festival WijkKijk Festival
Vrijwilligerspunt logo Vrijwilligerspunt logo