Uitnodiging: verkiezingsavond Europese Verkiezingen

22-05-2019

Donderdag 23 mei, de dag van de Europese verkiezingen, verzamelt politiek Westfriesland zich in het Huis Verloren. Op groot scherm worden de exitpolls op de voet gevolgd en wordt uiteraard ingezoomd op de verkiezingsuitslag in Westfriesland.

Iedereen is welkom om de uitslagenavond, een initiatief van D66 Westfriesland, bij te wonen. Ook leden van de media zijn uitgenodigd voor deze avond. 

Datum: donderdag, 23 mei
Tijd:  20.00 uur - 23.30 uur
Locatie: Het huis verloren, Kerkstraat 10b, Hoorn


Europa-presentatie Alexander van Wijnen
De avond begint met een presentatie van Alexander van Wijnen, onderzoeker en strateeg van FreedomLab Thinkthank. Van Wijnen spreekt over de grote geopolitieke verschuivingen die Europa dwingen een nieuwe koers te varen. Nederland en Europa moeten zich volgens hem zien te manifesteren in een wereld waarin Eurazië terugkeert als het centrum van de wereld, nieuwe coalities van zeemachten opkomen, en de digitale oorlog ieder continent transformeert.

Na de presentatie volgt een pubquiz met vragen over Europa en worden vervolgens live de verkiezingsuitslagen uit Nederland én Westfriesland geprojecteerd op een groot scherm.

Flyer Europa Flyer Europa