Danny Verdonk en PvdA-Hoorn gaan intensieve samenwerking aan

04-06-2019

Het Hoorns raadslid Danny Verdonk en de fractie van de PvdA-Hoorn gaan een intensieve samenwerking aan. Dat betekent dat zij hun standpunten in gezamenlijk overleg zullen afstemmen. De komende periode willen Danny Verdonk en de PvdA-Hoorn onderzoeken hoe zij hun samenwerking verder invulling zullen geven.

Verdonk koos er deze week voor om de fractie van GroenLinks te verlaten. Danny Verdonk: “Ik sta voor sociale, open en duurzame standpunten en deze vind ik terug bij de PvdA-Hoorn. Ik krijg bij de PvdA alle ruimte om in vrijheid mijn standpunten af te wegen.”

PvdA fractievoorzitter Arnica Gortzak: “Wij kijken uit naar onze samenwerking. Danny is een deskundig raadslid met een enorme passie en inzet voor de stad Hoorn.”

Danny Verdonk intensieve samenwerking met PvdA Danny Verdonk intensieve samenwerking met PvdA

Reacties
Reactie: (Peter)
6-6-2019, 10:03
Merkwaardig: alle gevestigde politieke partijen lopen al jaren te hoop tegen "zeteldiefstal": het vasthouden van een zetel of meenemen ervan bij het verlaten van een fraktie. De PvdA heeft er kennelijk geen moeite mee om een als zodanig meegenomen zetel de facto te annexeren. Mogen we hier dan spreken van zetelheling?