Schrijvers gezocht

17-06-2019

SchrijvenInHoorn start binnenkort met de zesde schrijfgroep VERHALENBUNDEL en is op zoek naar enthousiaste, positieve schrijvers om deel te nemen. Werk samen met een groep schrijvers aan een eindproduct; een verhalenbundel die na afloop wordt gepubliceerd door Godijn Publishing. Ben jij één van de schrijvers die meeschrijft? Of wil je eerst informatie en de sfeer proeven?

 

Er is plaats voor maximaal twaalf schrijvers. De schrijfgroep komt een jaar lang 1x per maand bijeen op een dinsdagavond In MixHoorn. De schrijvers werken thuis aan de korte verhalen, welke op de schrijfavonden worden besproken. Elkaar feedback geven, aanvullen en motiveren. Leren van elkaar, maar vooral het delen van een PASSIE! Iedereen met schrijfervaring, -ambitie en enthousiasme is meer dan welkom om te reageren.

  

Interesse?

Stuur geheel vrijblijvend een mail naar info@schrijveninhoorn.nl (mailto:info@schrijveninhoorn.nl)

 

Eerdere verhalenbundels van de vorige edities zijn: De Lust Van De Stad, De Rust Van De Kust, De Spiegel (niets is wat het lijkt), Rivierstenen, Stille Getuigen en Stilte versus storm wordt 4 juli gelanceerd in de bibliotheek in het centrum van Hoorn.

Schrijven in Hoorn1 Schrijven in Hoorn1