Stilte versus storm in de bibliotheek

17-06-2019

De vijfde schrijfgroep van SchrijvenInHoorn lanceert donderdagavond 4 juli de verhalenbundel ‘STILTE VERSUS STORM’ in de bibliotheek in Centrum Hoorn. 

 

De stilte en de storm is verwerkt in een tweeluik, welke is geschreven door twee auteurs, ieder vanuit een ander perspectief wat bijzondere verhalen oplevert. In deze bundel lees je telkens twee met elkaar verbonden verhalen. Een in stilte en een stormachtig, geschreven door twee verschillende auteurs.

 

STILTE Woorden vormen in stilte een verhaal, totdat uit het niets een storm opsteekt. De wind herschikt de woorden en creëert een nieuw verhaal.

 

STORM Woorden waaien met de storm mee en vormen een verhaal, totdat de storm is uitgeraasd. De woorden vallen in stilte neer en vormen een nieuw verhaal.

 

STILTE VERSUS STORM

Is het de stilte voor de storm of de storm voor de stilte? Verhalen in stilte zijn de tegenhanger van de verhalen in storm, en andersom.

 

Geïnteresseerden kunnen een ‘gratis’ stoel reserveren voor 4 juli. Het belooft een bijzondere avond te worden. Ontmoet de schrijvers, geniet van voordrachten en de verhalen. Iedereen is welkom.

 

INFORMATIE

Reserveren van een ‘gratis’ stoel: info@schrijveninhoorn.nl (mailto:info@schrijveninhoorn.nl) 

Locatie: Bibliotheek centrum Hoorn

Aanvang: 19.00 uur 

Stilte Stilte
Bibliotheek Hoorn Bibliotheek Hoorn