Wijkkijk live op je radio, telefoon of computer

Live uitzending van Radio Bontekoe vanuit wijkcentrum 'De Zaagtand'

Evenals vorig jaar zal de lokale Hoornse zender ’Radio Bontekoe’ op zondag 7 juli vanuit wijkcentrum ’De Zaagtand’ vanaf 12 uur een live uitzending van het Wijkkijkfestival verzorgen. De wijk Hoorn-Noord zal centraal staan.

Presentator Wally Ooms is geboren in de binnenstad van Hoorn en getogen in Hoorn-Noord. Wie beter dan hij kan verhalen van het verleden van die Hoornse wijk! Hij brengt het verleden tot leven door je mee te nemen naar benzinestation Spruit, groentehandel Redeker, Vlaar supermarkt en een piepklein snoepwinkeltje. Hij wordt daarbij begeleid door muzikaal multitalent troubadour Luciën Greefkes.

Musicalgroep Groots treedt in De Zaagtand op met ’50 tinten vrouwen’. Ook dit optreden zal live door Radio Bontekoe worden uitgezonden.

Dit jaar valt het Wijkkijkfestival samen met de belangrijke internationale sportmanifestatie ’The Ironman’, de triatlon die in Hoorn en West-Friesland plaatsvindt. Radio Bontekoe zal tussen de Wijkkijk presentaties door, overschakelen naar verslaggevers Jacob Beerepoot en Michiel Beemster die vanaf de Ironman sportlocaties verslag zullen doen.

Natuurlijk bent u/jij van harte welkom om Wijkkijk te bezoeken. Mocht dat niet lukken luister dan naar Radio Bontekoe, te ontvangen in de ether via de middengolf AM 828 kHz, via www.radiobontekoe.nl (http://www.radiobontekoe.nl) (ook op je smartphone of tablet) of de app ’tunein radio’.

Wijkkijk Festival logo Wijkkijk Festival logo