Steekpartij bij shoarmazaak aan de Reiger (UPDATE)

07-08-2019

Dinsdagavond omstreeks elf uur is aan de Reiger in Hoorn iemand neergestoken. Dit gebeurde in de buurt van een shoarmazaak. Het slachtoffer is een 26 jarige man.

De gewonde man is door de opgeroepen ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte zou met een auto zijn gevlucht. Er is een buurtonderzoek gestart en een zoektocht naar het wapen.

Aanvankelijk werd gemeld dat de steekpartij in de shoarmazaak had plaatsgevonden. Later bleek dat dit zich buiten de horecagelegenheid had voorgedaan. Recherche bekijkt of er iets te zien is op camerabeelden. De politie meldt op zoek te zijn naar een 20-jarige man.

UPDATE:
Het slachtoffer van de steekpartij is een 26-jarige man die buiten op zijn net opgegeven bestelling in de shoarma zaak zat te wachten op een bankje.

Er stopte een auto en een van de mannen in de auto stapte uit en ging ook op het bankje zitten. Hij stond weer op en stak het slachtoffer in zijn buik. Deze kwam met de steekwond de shoarmazaak binnen gerend. Het slachtoffer is daarna met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het signalement van de verdachte is een 20-jarige man, rond 1.60 lang en een licht getinte huidskleur. Hij droeg lichte bovenkleding en had een schoudertasje om. De politie verzoekt getuigen zich te melden.


Foto’s: Inter Visual Studio 

Steekpartij shoarmazaak3 Steekpartij shoarmazaak3
Steekpartij shoarmazaak2 Steekpartij shoarmazaak2
Steekparti shoarmazaak1 Steekparti shoarmazaak1
Steekparti shoarmazaak Steekparti shoarmazaak