Aanmelden kandidaten Hoornse vrijwilligersprijs 2019

07-08-2019

Veel mensen in Hoorn doen af en toe of regelmatig vrijwilligerswerk. Die mogen we best eens in het zonnetje zetten! Wie wint de Hoornse Vrijwilligersprijs 2019? Dat bepalen alle mensen in Hoorn met elkaar. Tot 6 oktober kunt u de vrijwilliger die u wilt nomineren aanmelden.

Wie verdient volgens u de prijs?
Iedereen kan vrijwilligers aanmelden voor de Hoornse Vrijwilligersprijs. Kent u iemand of een organisatie die volgens u de prijs dubbel en dwars verdient? Meld die persoon of organisatie dan aan! Het kan dus een individuele vrijwilliger zijn, maar ook een vrijwilligersorganisatie, of vrijwilligersproject van stichtingen, verenigingen of burgers (burgerinitiatief). Deze laatste vallen onder de categorie Vrijwilligersorganisatie. Aanmelden kan tot 6 oktober 2019.

Aanmelden
Welke (jonge) vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie verdient volgens u de Hoornse Vrijwilligersprijs 2019? Meld nu uw favoriet aan! 

Jonge Vrijwilliger van het jaar (tot 23 jaar)

Jong geleerd is oud gedaan. Ook jongeren kunnen vrijwilligerswerk doen. En hoe! Welke toppers komen in aanmerking voor de Jonge Hoornse Vrijwilligersprijs 2019? Aanmelden Jonge Vrijwilliger van het jaar (http://www.hoornsevrijwilligersprijs.nl/jonge-vrijwilliger-van-het-jaar-2019/)

Vrijwilliger van het jaar (vanaf 23 jaar)
Welke vrijwilliger maakte dit jaar het verschil? Laat het ons weten! Aanmelden Vrijwilliger van het jaar (http://www.hoornsevrijwilligersprijs.nl/vrijwilliger-van-het-jaar-2019/)

Vrijwilligersorganisatie van het jaar
Samen staan we sterk! Dat geldt zeker voor vrijwilligersprojecten. Met een enthousiast team komen de mooiste projecten tot stand. Wat is uw favoriete vrijwilligersorganisatie van 2019? Aanmelden vrijwilligersorganisatie van het jaar (http://www.hoornsevrijwilligersprijs.nl/vrijwilligersorganisatie-van-het-jaar-2019/)

De genomineerden
De vakkundige jury (http://www.hoornsevrijwilligersprijs.nl/jury/) beoordeelt alle aanmeldingen en kiest vervolgens voor elke categorie drie genomineerden. Van alle genomineerden wordt een filmpje gemaakt waarin zij zich uitgebreid kunnen presenteren. De filmpjes worden vervolgens op 15 november op deze website geplaatst.

Stemmen
Zodra de genomineerden bekend zijn gemaakt en de filmpjes op deze website zijn geplaatst, kan het stemmen beginnen! U krijgt de mogelijkheid te stemmen op úw favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie. De stemperiode is vanaf 15 november tot 3 december.

En de winnaars zijn…
Op 4 december is het dan zover: de winnaars van de Hoornse Vrijwilligersprijs worden bekend gemaakt! Ook dit jaar zal dit op feestelijke wijze gebeuren in het SG Newton. Een besloten feest waar de genomineerden, vrienden en familie en natuurlijk vooral de winnaars flink in het zonnetje worden gezet. Naast de eervolle benoeming tot winnaar van de Hoornse Vrijwilligersprijs 2019, krijgen zij namelijk prachtige prijzen aangeboden door de sponsors van de vrijwilligersverkiezing (http://www.hoornsevrijwilligersprijs.nl/onze-sponsors/).

Hoornse Vrijwilligersprijs 2019 Hoornse Vrijwilligersprijs 2019