Circus RENZ Berlin komt naar Hoorn

12-08-2019

Vanaf donderdag 5 september is het befaamde Circus RENZ Berlin in Hoorn te gast. Mis het niet want Circus RENZ blijft slechts vier dagen, zij biedt een prachtig programma voor alle leeftijden en met voor ieder wat wils!

Het Duitse circus werd in het jaar 1842 opgericht door voorvader Ernst Jakob Renz. Circus RENZ brengt een show boordevol Mensen, Dieren en Sensaties. Ondanks het ‘’verbod op wilde dieren’’ vervullen prachtige dieren nog altijd een belangrijke rol in de shows.

Circus RENZ brengt traditiegetrouw veel paarden mee. U bent, ook overdag, welkom om een kijkje bij de dieren te nemen. Alleen al de staltent is 40 meter lang en biedt huisvesting aan zo’n 16 paarden. Daarnaast ziet u honden en kamelen, van die laatste zijn onlangs weer een aantal baby’s geboren. De show duurt zo’n twee uur, inclusief een pauze van circa 15 minuten. Entreeprijzen starten al vanaf 10 (kind) en 15 euro (volw.).

Pelmolenpad
Neerlands grootste Circuscomplex beslaat het gehele achterterrein van het Pelmolenpad. Daarom is vanaf zaterdagavond 31 augustus het achterste gedeelte van parkeerterrein Pelmolenpad, het evenemententerrein, niet meer als parkeerterrein beschikbaar, een wegsleepregeling is dan van kracht. De ruim dertig benodigde transporten arriveren in het weekend, de opbouw gaat maandag 2 september van start. Het circus staat op slechts drie minuten loopafstand van Hoorn Centraal, en is derhalve prima met het openbaar vervoer (trein en bus) bereikbaar. Voor rijwielen is voldoende gelegenheid in de directe nabijheid.

Tickets:
Circuskassa: op speeldagen tussen 11:00 en 12:00 uur en vanaf een uur voor aanvang

Poster Poster
Lauli Ring Lauli Ring
Bernhard jr Araber Bernhard jr Araber