Rob Brandhoff opvolger Dirk Oud bij CDA Hoorn

24-09-2019

HOORNGIDS | In de Raadsvergadering van 24 september is Rob Brandhoff geïnstalleerd als raadslid van het CDA in de gemeente Hoorn. Hij is hiermee de opvolger van Dirk Oud, die in de afgelopen zomerperiode is verhuisd naar Gulpen en derhalve zijn functie heeft moeten neerleggen.

Rob Brandhoff (21) is woonachtig in Zwaag en studeert Mobiliteit in Amsterdam. Met zijn benoeming is hij nu ook het jongste raadslid in Hoorn geworden. 

Logische stap
Dick Bennis, fractievoorzitter CDA Hoorn: “CDA is heel blij dat Rob toetreedt tot de raadsfractie van CDA. Hij heeft reeds ervaring opgedaan als Commissielid en dit voelt als een logische stap. Met zijn gedrevenheid en deskundigheid op vooral de gebieden verkeer, infrastructuur en woningbouw verwacht ik dat hij zijn nieuwe rol met verve zal gaan vervullen”.

Jongste raadslid
Rob Brandhoff: “Ik vind het heel mooi dat ik nu raadslid kan worden. Ik ben voor de verkiezingen van 2018 aangesloten bij het CDA en kan daar heel goed mijn ei kwijt. Ook de vakkennis vanuit mijn studie kan ik goed inzetten in de lokale politiek. En dat ik het jongste raadslid van Hoorn ben geworden zal slechts tijdelijk zijn. Het is wel leuk natuurlijk, maar ik hoop dat nog veel meer jongeren zich in de politiek willen manifesteren. Als secretaris van de vorig jaar opgerichte CDJA Westfriesland zal ik daar ook actief aan bijdragen.”

Rob Brandhoff CDA Hoorn Rob Brandhoff CDA Hoorn