Brassband geeft concert met zuiderburen

ingevoerd op 15-3-2006

Zaterdag 25 maart geeft de lokaal bekende Hoornse Brassband een concert in samenwerking met de Grensbewoners. Het wordt een leuke en afwisselende avond doordat beide bands veel verschillende muziekstijlen beheersen. Van snel tot gedragen, opzwepend tot gevoelig, van zigeuner tot symfonisch, van mars tot funk.

De Hoornse Brassband hoeft niet meer voorgesteld te worden in de omgeving. Deze enthousiaste club treed regelmatig op in Hoorn en omstreken. Stadsfeesten, momunentendag met het carillon, op scholen, straat en schouwburg. Zij hebben een jonge, enthousiaste dirigent, Erwin ter Bogt, die de taak van Huub Robeerts na 25 jaar heeft overgenomen. Erwin is een bekende beroepstrompettist die de Hoornse Brassband op een nog hoger peil weet te brengen en verrassende muziek weet te brengen.

De Grensbewoners komen uit de grensstreek bij Maastricht, net België en hebben onlangs nog een 2e prijs behaald op de Nationale Kampioenschapppen. Zij komen naar Hoorn uit nieuwsgierigheid naar deze mooie haven en omgeving. Graag wilden zij een uitwisseling met de muzikanten van Hoorn. Zij zullen muziek van een hoog niveau laten horen waar normaal hoge entreeprijzen bij horen.
De avond begint om 20.00 uur, in de mooie locatie Oosterkerk in Hoorn. Entree slechts € 4 en  donateurs gratis. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan!