Copernicus leerlingen gaan 150 km fietsen voor het goede doel

28-06-2021

HOORNGIDS | Havo 4 en VWO 4 van de Copernicus SG in Hoorn gaan een fietstocht van 150 kilometer rijden om geld op te halen voor een goed doel. Hier is al acht weken lang hard voor getraind. Dit doen ze voor het vak BSM ( Bewegen, Sport en Maatschappij). 

Het bedrag dat hiermee opgehaald wordt, gaat naar ’De Vlindertuin’ in Hoorn, onderdeel van zorginstelling Esdégé-Reigersdaal. Dit is een instelling waar mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking wonen. Deze bewoners leven al 16 jaar op de boerderij en zij achten de tijd rijp om ’De Vlindertuin’ weer eens wat op te knappen en op te fleuren zodat de bewoners weer optimaal kunnen genieten van ’hun boerderij’. 

Bijdrage
De fietstocht wordt gereden op 29 juni in de kop van Noord-Holland. De leerlingen, en natuurlijk de bewoners van ’De Vlindertuin’, zouden het heel erg waarderen als er nog meer mensen zouden zijn die een bijdrage willen leveren. Met het geld willen ze een tuinset kopen met een schommel. Als u wilt doneren kunt u contact opnemen met de contactpersoon Copernicus per email:  h.nijholt@atlascollege.nl (mailto:h.nijholt@atlascollege.nl)

Copernicus - Fietstocht voor het goede doel Copernicus - Fietstocht voor het goede doel