Buurtgroep Risdam-Noord Groen pikt het niet

Digitale bijeenkomst op dinsdag 1 maart 19.30 uur

HOORNGIDS HOORN | De buurtgroep Risdam-Noord Groen is flink teleurgesteld omdat de afspraak die de buurtgroep op 22 september jl. met de wethouder heeft gemaakt, niet is nagekomen. De afspraak was dat een beslissing over de plangebieden van het wijkpark pas zou worden genomen als hierover inhoudelijk ook met anderen dan alleen de sportverengingen zou zijn gesproken.

Omwonenden en gebruikers van het park hebben in de krant moeten lezen, dat in tegenstelling tot de afspraak, de gemeenteraad in de vergadering van 8 februari jl. heeft besloten dat er sportvelden achter hun huis en in hun park komen. Voor veel Risdammers was dat wel even slikken. 

Risdam-Noord Groen wil dat alle gebruikers en omwonenden alsnog de mogelijkheid krijgen om mee te denken over de inrichting van het park. De buurtgroep nodigt daarom iedereen uit die gebruik maakt van het park, om samen te praten over de wensen, plannen en ideeën die zij voor het park hebben. Dat kan op 1 maart vanaf 19.30 uur tijdens een online(Zoom)bijeenkomst.

Veel sporters, wandelaars, natuurliefhebbers, ouders van kinderen, hondenbezitters en omwonenden hebben zich al aangemeld waarmee er een ’Breed Overleg’ wordt gestart, zodat alsnog gezamenlijk met de sportverenigingen en met de projectleider van de gemeente kan worden gestreefd naar een optimale invulling. 

Je kunt je aanmelden bij info@risdamgroen.nl (mailto:info@risdamgroen.nl). Je ontvangt dan een aantal dagen van tevoren een link voor de Zoombijeenkomst.

Wijkpark Risdam-Noord Wijkpark Risdam-Noord