Stadsarrangement: heel compleet dagje uit

Op één dag de de highlights van een hele stad ontdekken

Op één dag de highlights van een stad ontdekken: dat wordt nu wel heel gemakkelijk gemaakt met Stadsarrangement.nl: een nieuw concept in de toeristische wereld en een initiatief van een Hoornse ondernemer. Via de overzichtelijke site is het mogelijk om heel vlot het perfecte dagje uit te kiezen in de steden Hoorn, Kampen of Leeuwarden. Later dit jaar zullen meer steden volgen, verspreid over het hele land.
 
De diverse arrangementen bieden een combinatie van cultuur, horeca en vermaak op 1 ticket voor 1 prijs. De tickets zijn te koop bij het VVV-kantoor in de betreffende stad. Ontdek die prachtige Nederlandse steden dus met Stadsarrangement!

Uniek concept
Het doel van Stadsarrangement is consumenten en groepen een verzorgd dagje uit in een voor hen onbekende stad te bieden. Het unieke van Stadsarrangement is de nauwe samenwerking met de plaatselijke VVV’s, musea, theaters en andere toeristische instanties van een stad. Op deze manier is er voor de consument al een hoop voorwerk gedaan en kun je met een ticket van Stadsarrangement op je gemak de stad verkennen.

Website
Op de overzichtelijke website is meer informatie over de diverse arrangementen en de steden te vinden. Er staan prachtige foto’s op de site om alvast een voorproefje te krijgen. Ook vindt u fiets- en wandelroutes, informatie over de meewerkende musea, restaurants, VVV-kantoren enz.

Ruime keuze
Er is een ruime keuze aan arrangementen en dus voor ieder wat wils. Zo proef je de geschiedenis van een stad als Hoorn met het Historisch Arrangement. Een bezoek aan oude panden, een wintertuin, het Westfries Museum en een stadswandeling maken de dag compleet.

Genieten
Theaterliefhebbers halen hun hart op met het Theaterarrangement. Geniet van een heerlijke dag Hoorn en sluit af met een voorstelling naar keuze. Ook voor kinderen zijn er leuke uitjes. Het Stoom-Fiets Arrangement is hét dagje uit voor het hele gezin. Ontdek West Friesland en neem uw eigen fiets mee aan boord van de traditionele stoomtram richting Medemblik. De arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld en vaak inclusief lunch en/of uitgebreid diner. Stadsarrangement maakt het mogelijk in één dag de cultuur en de geschiedenis van een stad te ontdekken.

Kijk voor meer informatie en alle arrangementen op de website: www.stadsarrangement.nl