Gasten bij Radio Actueel: Karin Hakhoff (wethouder) en Ton Heijboer (voorzitter van de Stichting Hulp vanuit de Westfriese kerken)

Zaterdag 5 november van 10 tot 12 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 5 november 2022 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur.

Deze keer met twee gasten: Karin Hakhoff, wethouder te Hoorn en Ton Heijboer, bestuursvoorzitter van de Stichting Hulp vanuit de Westfriese kerken. Met wethouder Karin Hakhoff spreekt Johan van der Tuin over de portefeuilles die zij in deze bestuursperiode beheert en met Ton Heijboer over de nieuwe actie van de stichting die hulp verleent aan de allerarmsten. Daarnaast zijn er actualiteiten en mooie goed te verteren muziek!

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna op www.hoornradio.nl ‘Live Gemist’ (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php), bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel. 
HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en de app tuneIn radio. 

Ton Heijboer en Karin Hakhoff Ton Heijboer en Karin Hakhoff