Drie dagen feest in Noord Scharwoude tijdens Weidepop

12-12-2022

HOORNGIDS REGIO | In het paasweekend van 7, 8 en 9 april zal op het evenemententerrein de Speelweide in Noord Scharwoude de eerste editie van Weidepop plaatsvinden. Nu de coronaperikelen achter ons liggen wordt er behoorlijk uitgepakt met een top line-up met fantastische artiesten en een kermis.

Tijdens het driedaagse evenement zullen onder andere Gerard Joling, Pater Moeskroen, Drukwerk, Mart Hoogkamer en Oôs Joôs optreden in de megatent op de Speelweide.

Goede Vrijdag
Er wordt afgetrapt op Goede Vrijdag 7 april met een echte Nederpopavond. Het wordt één groot feest met optredens van Toontje Lager, Drukwerk en De Nederpop All Stars. Deze band zal samen optreden met Henk Westbroek van het Goede Doel en Nol Havens (Eén Kopje Koffie).

Zaterdag 8 april
Op zaterdag gaat het festival vrolijk door met een waanzinnige dag met voor elk wat wils. Blikvangers van de avond zijn Gerard Joling en Mart Hoogkamer. Verder zullen Rene Karst, John West en Stef Ekkel het feest compleet maken. Aan het einde van de avond is er een bijzondere verrassingsact waar nog lang over nagepraat zal worden.

Boerenrock op 9 april
De zondag wordt uniek. De beste Boerenrockbands uit de regio zijn gecontracteerd om er een ongeëvenaard feest van te maken. De mannen van Mooi Wark, Oôs Joôs, Pater Moeskroen en Dowwan Heze zullen de bühne betreden. De Feestploeg sluit deze avond en het festival af.

Kermis in het dorp
Weidepop vindt plaats in een grote feesttent op de Speelweide. Naast Weidepop is ook een fantastische kermis met attracties voor jong en oud. De kermis is zoals elk jaar toegankelijk voor iedereen, dus neem gerust een kijkje. Het kermisterrein is iedere dag geopend vanaf 14.00 uur. Het is natuurlijk niet de eerste keer dat er grote acts optreden op de Speelweide. Tijdens voorgaande jaren hebben onder andere De Daredevils, Dirty Daddies, Mental Theo, T-Spoon en De Wouderukkers al op het podium gestaan. De organisatie van Weidepop is net als in voorgaande jaren in handen van Mark Kroon en Paskal Keizer, eigenaren van Biercafe De Roode Leeuw.

Tickets en Informatie
Tickets voor Weidepop zijn nu te koop via www.weide-pop.nl (http://www.weide-pop.nl) vanaf 15 euro per ticket (excl. servicekosten). Kijk voor meer informatie op de website (http://www.weide-pop.nl).

mooiwarkfoto mooiwarkfoto