Gasten bij Radio Actueel: raadsleden Wouter de Vries (D66), Debbie Katers (LH), Chris de Meij (LH) en Maartje Brandt (Up Tight)

Zaterdag 1 april van 11 tot 13 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 1 april 2023 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio te beluisteren van 11 tot 13 uur.

Deze keer met vier gasten: Wouter de Vries, raadslid D66, Debbie Katers en Chris de Meij, raadsleden Liberaal Hoorn en Maartje Brandt, voorzitter van het koor Up Tight. Met Wouter de Vries spreken we over biodiversiteit, de verkiezingen en de lezing die hij gaat geven over het slavernijverleden in Suriname, met Debbie Katers over de bushaltes in de Grote Waal, met Chris de Meij over vuilstort en over een fietscrosbaan in Bangert/Oosterpolder en met Maartje Brandt over een concert dat Up Tight binnenkort geeft. Daarnaast diverse berichten en muziek.

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op HoornRadio Live (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en ook via app tunein radio.
Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna op Live Gemist (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php) bereikbaar via de browser van je desktop, laptop, mobiele telefoon en tablet.

Wouter de Vries, Debbie Katers, Chris de Meij en Maartje Brandt Wouter de Vries, Debbie Katers, Chris de Meij en Maartje Brandt