Jubilerende Rotary Club Hoorn steunt voedselbank

Cheque van maar liefst € 6150 overhandigd

HOORNGIDS HOORN | Elk jaar, vanaf oktober/november ongeveer, begint de Rotary Club Hoorn met het verkopen, maken, inpakken en bezorgen van ‘decemberlekkers’ in samenwerking met Bakkerij Otten. De totale opbrengst van deze jaarlijks terugkerende actie gaat naar de Voedselbank West-Friesland, die van de opbrengst broodnodige boodschappen koopt. 

Er zijn veel donateurs, waaronder wethouder Karin Hakhoff die er al jaren voor zorgt dat alle medewerkers van de gemeente Hoorn een decemberlekkernij ontvangen. Er zijn ook donateurs die voor alle voedselbankhuishoudens een banketstaaf afnemen. Dat is dan dubbele winst voor de Voedselbank West-Friesland!

Houd de website van Rotaryclub Hoorn in de gaten

Vindt u het een leuke actie en wilt u ook banketstaven, chocoladeletters en speculaaspoppen bestellen? Houd dan de website www.rotaryclubhoorn.nl (http://www.rotaryclubhoorn.nl) in de gaten. Vanaf oktober kunt u daar uw bestelling plaatsen. Leden van de Rotary Club Hoorn komen het decemberlekkers rond Sinterklaas bij u thuis afleveren. 

Deel opbrengst filmavond naar de voedselbank

Iedereen begrijpt dat voedselbanken deze bijdrage heel goed kunnen gebruiken, juist in deze tijd waarin de boodschappen steeds duurder worden. Om die reden deed de 75-jarige Rotary Club Hoorn dit keer nog iets extra’s, namelijk dat een deel van de opbrengst van de filmavond met de film Avatar, The way of Water, ook naar de voedselbank gaat. Deze film werd vertoond in samenwerking met Vue Cinema Hoorn en Van der Valk Hotel Hoorn.

Afgelopen week was er dan eindelijk het moment dat de cheque van maar liefst € 6150 overhandigd kon worden aan Han Neef, algemeen coördinator van de Voedselbank West-Friesland.

Overhandiging cheque Overhandiging cheque