Middagbijeenkomst Alzheimer Café Hoorn bij Avondlicht op 16 augustus

20-07-2023

HOORNGIDS HOORN | Op woensdagmiddag 16 augustus wordt een bijeenkomst gehouden van het Alzheimer Café Hoorn. Het onderwerp van deze middag luidt: ’Hoe houden we het samen prettig?’. Thema’s worden besproken als: Praat met mij en niet over mij. Samen verwerken wat er niet meer gaat. Hoe blijf ik verbonden met mijn partner/kind? 

De gespreksleider van deze middag is Elly Buter. Als ervaringsdeskundigen is een echtpaar uitgenodigd. De bijeenkomst vindt plaats bij Het Avondlicht, Geldelozeweg 66 te Hoorn. Inloop is mogelijk vanaf 14.30 uur. Het programma begint om 15.00 uur. De toegang is gratis. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden. 


Informatie
Voor informatie kun je terecht bij Ellen Bos-Ruijer via e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl (mailto:e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl) of te bereiken via 0229-741741 (Geriant). Of kijk op www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland  (http://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west friesland )

 

Alzheimer Café Hoorn is onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met Omring, WilgaerdenLeekerweidegroep, JonkersZorg, Martha Flora Hoorn en Geriant WestFriesland.

Alzheimercafe Alzheimercafe