Havenkwartier heeft weer een snackwagen

21-09-2023

HOORNGIDS HOORN | Het heeft veel stof doen opwaaien, maar eindelijk staat dan toch een heuse snackwagen op de plek waar voorheen een snackkiosk te vinden was op de locatie Hoofd 1A. Voorzien van de fraaie naam Caskar. Eigenaar Casper van Dijk heeft er zijn vaste standplaats op iedere donderdag vanaf 12.00 uur.

De snakckwagen bij de brug naar het Oostereiland biedt een rijk assortiment hapjes en drankjes. Met o.a. verse patat, kroketten (ook vega), snacks, verse hamburgers en kaassoufflés. Alles van A-kwaliteit, laat de enthousiaste ondernemer weten. Casper: ”De Caskar staat voor kwaliteit en service. Ik  bak de lekkerste patat, vers van het land. In overleg kunnen daar natuurlijk ook diverse snacks bij geserveerd worden. En heeft iemand andere wensen, ik bespreek dit graag met ze. Al onze producten worden bereid in zuiver plantaardig frituurvet. En onze snacks bestaan uit de beste kwaliteit.” 

Eerste bezoekers
Vandaag was dus de eerste dag dat de snackwagen te bewonderen was in het Havenkwartier en ondanks het miezerige weer was er toch al een behoorlijke aanloop te bespeuren. Niet alleen van mensen die een hapje of een drankje wensten, maar ook van passanten en andere nieuwsgierigen die wilden weten wat er zoal te krijgen was. Ook de moeder van Casper was even langsgekomen om haar zoon geluk toe te wensen op z’n nieuwe plek en om een bloemetje te brengen. 

A-merken
Innovatie en duurzaamheid staan erg hoog in het vaandel bij Caskar. Er worden onbespoten aardappelen van een boer uit Noord-Holland gebruikt voor de verse patat. De burgers worden zelf gemaakt van biologisch rundvlees met biologische kruiden. De snacks zijn van kwaliteit A-merken.

Multi-inzetbaar
Casper, die z’n nering samen drijft met Celine en soms ook met zijn zus Marit, laat weten dat de kostelijkheden ter plekke kunnen worden gegeten en ook kunnen worden besteld en opgehaald. Naast zijn plek in het Hoornse Havenkwartier staat hij iedere zaterdag in Oosthuizen en is daarnaast oproepbaar bij bedrijfsfeesten, buurtfeesten, bruiloften, bij mensen thuis en verder ”overal waar het gezellig is”. De Caskar is in te huren vanaf 40 personen, waarna op locatie kan worden gebakken. Casper is te bereiken via 0643280202 of via info@caskar.nl (mailto:info@caskar.nl) .

Uitbreiding
Voor de andere dagen van de week is de gemeente Hoorn er nog niet in geslaagd een gepaste gegadigde te vinden. Zodra wordt aangegeven dat de mogelijkheid en bereidheid van beide kanten er is kan Casper ook op andere dagen van de week invulling geven aan deze optie.

Caskar Caskar