Nieuwe openingstijden Schouwburg Het Park

05-01-2024

HOORNGIDS HOORN | Schouwburg Het Park past per 8 januari de openingstijden van de servicebalie aan. Het theater is vanaf dan dinsdag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 13 en 15 uur. Bezoekers kunnen op die dagen fysiek tussen 15 en 17 uur naar het theater komen. 

Reden van de verandering is de wens om de service- en dienstverlening te optimaliseren. Petra Lommers werkt al bijna 30 jaar bij de schouwburg als servicebaliemedewerker en is blij met deze nieuwe ontwikkeling. “Al onze bezoekers verdienen onze optimale aandacht. Dat is soms lastig met een telefoon die non-stop rinkelt en bezoekers die tegelijkertijd met vragen komen aan de balie. Op deze manier spreiden we de drukte en kunnen we iedereen zo goed mogelijk helpen.”

Openingstijden bij voorstellingen
Wat niet verandert zijn de openingstijden van de balie rondom voorstellingen. De balie gaat dan één uur voor de voorstelling open en sluit bij aanvang. Overigens is er één groot voordeel van de eerdergenoemde rinkelende telefoon en drukte aan de balie. “Er zijn in ieder geval genoeg mensen die naar het theater willen komen, en dat zien we altijd graag”, aldus een lachende Petra.
De nieuwe openingstijden en het programma van Het Park zijn te vinden op www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl) . 

Schouwburg Het Park loket Schouwburg Het Park loket