Schuifelen in De Westfries tijdens Valentijnsschaatsen

06-02-2024

HOORNGIDS HOORN | 14 februari, Valentijnsdag komt er weer bijna aan. Een dag die in het teken moet staan voor een samenzijn, zowel duo’s als solo’s/singles. Christa de Lange, relatiecoach van Connectinglove, wier passie het is om mensen die zich in meer of mindere mate eenzaam voelen gelukkig te maken, organiseert een bijzondere manier om mensen met elkaar in contact te brengen. 

”Wij willen iedereen een mooie avond geven deze Valentijnsdag. Het traditionele diner gevolgd door een film is geweldig, maar waarom niet een keer wat anders en een wat actievere avond?”, zegt Christa. 

Schaatsen en restaurant
”Een klassieke date die je niet kan missen is om te gaan schaatsen. Met een warm welkom, warm drankje en wat lekkers, om vervolgens te gaan schaatsen en na afloop te genieten van een lekkere hapje en drankje in het restaurant van de ijsbaan. Deze avond zal in ieder geval zorgen voor een hoop gelach en geplaag met misschien wel bijzondere schaatskunsten”, aldus Christa. 

Aanmelden
Wie dat wil kan samen als koppel komen of je kunt alleen komen met een avond vol nieuwe ontmoetingen. Geef je op voor 14 februari via info@connectinglove.nl (mailto:info@connectinglove.nl) en je krijgt de entreetickets (exclusief schaatshuur) gemaild.

Valentijnsschaatsen in De Westfries Valentijnsschaatsen in De Westfries

Reacties
Reactie: (Susanne machielse)
9-2-2024, 21:28
Wil graagb14 febrtuari schaatsen