Smartphone Center verhuisd binnen winkelcentrum Grote Beer in de Grote Waal

02-04-2024

HOORNGIDS HOORN | Sinds december 2019 is Smartphone Center gevestigd in het winkelcentrum Grote Beer. Na een kortstondige verbouwing is de specialist op het gebied van telefoons en computers verhuisd naar een grotere locatie binnen het winkelcentrum.

Eigenaar Atik Karimi: ”We hebben nu de beschikking over meer ruimte en kunnen daardoor niet alleen een groter assortiment aanbieden, maar ook onze opslagruimte is vergroot. We kunnen nu de klanten die een telefoon of een laptop willen aanschaffen of ter reparatie willen aanbieden in een iets ruimere winkel ontvangen.”

Klaar terwijl u winkelt
In Smartphone Center kan men naast alles op het gebied van telefoons, tablets en laptops ook terecht voor de reparatie van alle modellen computers en laptops. Veelal kunnen kleine reparaties worden verricht terwijl u zelf een rondje maakt door het winkelcentrum. 
Wie op zoek is naar een smartphone of tablet kan kiezen uit zowel nieuw als gebruikt. De refurbished toestellen zijn gebruikte toestellen die volledig zijn nagekeken met - indien nodig - vervangen onderdelen. Indien onderdelen als het scherm, de frame, de camera, de batterij (bijna altijd), etc. niet meer goed zijn worden deze vervangen. Smartphone Center geeft 6 maanden garantie op refurbished telefoons.

Uitgebreid assortiment
In het uitgebreide assortiment van Smartphone Center Grote Beer zijn o.a. iPhones, iPads en Samsung smartphones opgenomen. Wie een specifiek toestel zoekt wordt geadviseerd te bellen of te mailen. Is het niet op voorraad dan kan het toestel ongetwijfeld besteld worden. Smartphone Center vindt u vanaf nu in het hart van winkelcentrum Grote Beer, tussen de bakker en de slager. Binnenkort zal ook alle informatie te zien zijn op de website en daarnaast is het bedrijf per mail bereikbaar op smartphone.hoorn@outlook.com (mailto:smartphone.hoorn@outlook.com) .

Smartphone Center Grote Beer op nieuwe locatie Smartphone Center Grote Beer op nieuwe locatie