Man vraagt Hoorns meisje van 14 om sex

Politie zoekt getuigen zedenzaak

De politie in Hoorn zoekt getuigen van een zedenzaak die zich op woensdagmiddag in Hoorn afspeelde. Een 14-jarig meisje fietste over de Blokmergouw, de Zwaagmergouw door het park in de richting Vredehofstraat om uiteindelijk bij het station uit te komen. De hele weg werd zij lastig gevallen door een man die bij haar in de buurt fietste en die aangaf sex met haar te willen hebben. Pas toen het meisje bij het station de hulp zocht van voorbijgangers fietste de man weg.

Hoewel er vermoedelijk niet direct sprake is van een strafbaar feit, is het slachtoffer wel erg aangedaan door het zeer onbehoorlijke gedrag van de man. De politie zoekt dan ook getuigen die iets over het voorval of de identiteit van de man kunnen zeggen. Het ging om een blanke man van ongeveer 28 tot 35 jaar, hij had kort lichtblond haar en een baardje. Hij droeg werkkleding, een blauw overhemd en een donkergroene broek en reed op een donkere fiets.
De politie in Hoorn is bereikbaar via tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Reacties
Reactie: (Nino)
18-8-2006, 20:42
Ik vind het zielig voor het meisje, maar je moet hem een ding mee geven. HIJ VROEG het wel netjes. Kijk er konden ook hele andere dingen gebeuren.............