Gemeente betrekt kinderen bij inrichting speelplekken

ingevoerd op 5-9-2006

De gemeente gaat kinderen (van ongeveer 6 tot en met 11 jaar) die wonen in Bangert en Oosterpolder nauw betrekken bij de inrichting van speelplekken in de nieuwe woonwijk. Op woensdagmiddag 13 september organiseert de gemeente daarom van 14.00 tot 17.00 uur een markt in het serviceloket Bangert en Oosterpolder, Dorpsstraat 290.
Tijdens deze markt wordt allerlei informatie gegeven over speeltoestellen en speelmogelijkheden en de kinderen kunnen hun mening geven over wat ze graag zouden willen. Momenteel zijn er nog geen speelplekken met speeltoestellen in de nieuwe woonwijk Bangert en Oosterpolder en de gemeente ziet dit moment als een uitgelezen mogelijkheid om in een beginstadium de kinderen bij de inrichting van de speelplekken te betrekken.
Uiteraard zijn de volwassenen ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Bewoners, kinderen en volwassen, van Bangert en Oosterpolder hebben inmiddels een schriftelijke uitnodiging ontvangen. Aan de hand van de reacties worden de plannen voor de speelplekken verder ontwikkeld. Deze plannen worden vervolgens op een informatiemiddag in het najaar van 2006 aan de kinderen en volwassenen gepresenteerd.

Reacties
Reactie: (daniël)
6-9-2006, 07:45
Is een stuk goedkoper dan weer zo’n onderzoekscommissie onder leiding van de neus van Hoorn v. Es...