Gratis themadag voor alle West-Friese ondernemers

ingevoerd op 29-9-2006

Ondernemers die alles willen weten over groei, mogen de Dag van de West-Friese Ondernemer op vrijdag 13 oktober in Schouwburg en Congrescentrum het Park in Hoorn niet missen! Tussen 13.00 en 18.00 uur komen tijdens lezingen, businessplaza, paneldiscussie en workshops onderwerpen aan bod als; Groeien of stilstaan?, Veilig groeien, Groei is ook rendementsverbetering, Groeien is leiderschap en De groei van hobby naar professie.

Groei in West-Friesland
,,In West-Friesland groeien we niet hard genoeg’’, meent Eric Lücke, directeur van Rabobank Hoorn en Omstreken. ,,Vergeleken met de rest van Nederland komen ondernemers en bedrijven qua groei niet goed genoeg mee. Daarom is het goed dat dit thema deze dag onder de aandacht wordt gebracht.’’

De themadag van de Hoornse Ondernemers Compagnie en de Westfriese bedrijvengroep staat helemaal in het teken van groei en nieuwe uitdagingen. Lücke: ,,Een jaar geleden zou een thema als groei te vroeg zijn geweest. Maar met de aantrekkende economie is het helemaal actueel. Het is een onderwerp dat zowel kleine ondernemers als grote bedrijven aanspreekt. Zij zijn dus ook allemaal welkom op vrijdag 13 oktober. Het is een ontzettend leerzame dag. Zelfstandigen doen kennis en informatie op, kunnen vragen stellen aan succesvolle ondernemers en hebben tegelijkertijd alle ruimte om te netwerken. Een ideale kans, dus we verwachten veel ondernemers. Ondernemers kunnen ook gericht informatie opdoen tijdens de workshops. Wilt u meer weten over marketingstrategieën, veilig groeien of professionalisering, dan kunt u bij de betreffende workshops terecht. Het lijkt mij ook heel mooi om van prominente ondernemers te horen hoe zij het zo ver geschopt hebben. Welke struikelblokken ze tegen zijn gekomen en hoe ze op het juiste moment de juiste beslissing wisten te nemen’’, aldus Eric Lücke.

De bekende ondernemer Hennie van der Most zal deze dag optreden als gastspreker. Hij begon als beunhaas in oud-ijzer, maar is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle ondernemer. Hij maakte onder andere van de kerncentrale in het Duitse Kalkar een pretpark.

Verder zal er een paneldiscussie plaatsvinden onder leiding van radiopresentator Tom van ’t Hek. De deelnemers aan deze paneldiscussie; Scholtens Groep, Enza Zaden, Ursem Groep, Zeeman Vastgoed, Emcart Groep en JOZ Beheer zullen samen met Hennie van der Most de vele vragen beantwoorden over dit thema en zij geven hun mening over diverse stellingen. Deze deelnemers zijn in voorgaande jaren uitgeroepen tot ‘West-Fries Ondernemer van het jaar’. De Dag van de West-Friese Ondernemer zal afgesloten worden met de mogelijkheid om te netwerken in het businessplaza.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: Deloitte, ABN AMRO Bank, ING Bank, Abma Schreurs Advocaten Notarissen, BDO CampsObers, Rabobank, KPMG en Schenkeveld Advocaten.

Aanmelden of meer weten?
Wilt u aanwezig zijn bij deze vooraanstaande themadag? Bestel dan een inschrijfformulier via frank@vansoelen.nl en schrijf u zo snel mogelijk in, want vol is vol! Heeft u vragen of wenst u een interview met één van de ondernemers/sponsoren? Neem dan contact op met Frank Ootes of Danny van Soelen, telefoon: 0229-214924.