Twee mannen aangehouden in Blokker

ingevoerd op 1-10-2006

Een 16-jarige jongen uit Hoorn en een 43-jarige plaatsgenoot zijn zondag aangehouden rond 03.45 uur op de Oosterblokker. Beiden reden met hun scooter op een groep in. De 43-jarige man reed daarbij tegen een 39-jarige man uit Oosterblokker aan. Die liep daardoor een schaafwond aan zijn been op. Het slachtoffer heeft de achtervolging ingezet met een auto en heeft beide mannen aanhouden. De jongste droeg een ijzeren staaf bij zich. De verdachten zijn overgedragen aan de politie, zij zijn ingesloten op het bureau.
 
Drankrijder
Een 31-jarige bromfietser uit Hoorn is zondag op het Winterkoninkje aangehouden rond 00.15 uur. De man bleek maar liefst 755 ug/l te blazen (tot 220 ug/l is toegestaan).
Hij krijgt een proces-verbaal.
 
 

Reacties
Reactie: (Wat jij wilt)
2-10-2006, 23:28
@ Daniël: Wat mij betreft mag je komen posten. Ik ben zelf iemand die graag uitgaat en veel met vrienden omgaat. Maar tegenwoordig laat ik het lekker links liggen. Je wordt voor je poten gereden, in elkaar geslagen, en het risico dat je nog eens fijn vergiftigd wordt door mensen die drugs in je drinken gooien wordt ook met de dag groter. Het is levensgevaarlijk aan het worden.

Reactie: (Daniël)
1-10-2006, 23:42
Het lijkt wel iedere week raak bij de Harmonie in Oosterblokker...misschien volgende week maar eens gaan posten met wat sportschoolvriendjes om die mafketels een een draai om de oren te geven..oom agent heeft het toch te druk met fietsers controleren op het wel of niet branden van de verlichting (ook een goeie zaak maar weegt niet op tegen het sfeertje in de Harmonie na weer zo’n hakkers feestje in combi met de nodige alcoholische en chemische versnaperingen)