Gratis 5 daagse cursus American Football

ingevoerd op 19-10-2006

American Football club Hoorn Unicorns is een vereniging die al 22 jaar competitie speelt in diverse landelijke divisies in Nederland. Er is een flag team in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar, er zijn een jeugdteam in de leeftijd van 15 en 16 jarigen en een team van 17 en 18 jarigen. En er is een senioren team, welke uit 17 spelers bestaat.
Om het ledenaantal van de American football club Hoorn Unicorns te vergroten, heeft de vereniging een 5 daagse gratis kenningsmakingcursus (rookie camp) in het leven geroepen voor alleen maar nieuwe leden.
 
Op vijf zondagen van 13:00 t/m 15:00 uur worden alle posities van het American football besproken en getraind. Het eerste half uur is er een theoriemeeting, daarna worden helmen en bescherming aan gedaan en wordt er op het veld aan de blauwe berg getraind. De helmen en bescherming worden de vijf trainingen gratis ter beschikking gesteld.
De eerste training begint op zondag 5 november,  de tweede op 12 november etc. en starten om 13:00 op het rugbyveld op de blauwe berg (achter atletiekbaan) in Hoorn. De trainingen worden aangeboden voor alle leeftijden, daar wij op zoek zijn naar zowel senioren als jeugdleden. Sportkleding en kicksen is het enige wat je mee moet nemen. Het is handig als je je inschrjift op www.Hoornunicorns.nl, zodat wij weten hoeveel man er komen.
Voor meer info : www.hoornunicorns.nl of info@hoornunicorns.nl of Jeanette Willems, tel 06 129 753 82

Reacties
Reactie: (mark)
14-6-2011, 23:03
Hee ik wil graag op een sport en american football lijkt me erg leuk. Ik kan alleen de site nergens vinden, ik wilde namelijk graag wat meer informatie. Met vriendelijke groet Mark