SUPER KOOPZONDAG HOORN

ingevoerd op 25-11-2006

De koopzondagen in Hoorn vinden elke laatste zondag van de maand plaats.  De koopzondag van 26 november zal helemaal in het teken staan van Sint-Nicolaas en daarom zijn er natuurlijk ook Zwarte Pieten die de binnenstad van Hoorn op zijn kop zetten en zorgen voor extra gezelligheid voor jong en oud. Daarnaast wordt er ook een grote en gevarieerde markt als aanvulling op deze koopzondag georganiseerd.

Gezellig winkelen
Al sinds zes jaar worden deze Super Koopzondagen in het de Hoornse binnenstad georganiseerd. Deze evenementen worden zeer druk bezocht en vrijwel alle winkels openen op deze zondagen ook hun deuren. Een uitgelezen moment dus om lekker ontspannen een dagje te winkelen en de belangrijke sinterklaasinkopen te doen.

De Zwarte Pieten van Sinterklaas
Sint-Nicolaas stuurt vandaag zijn komische “Iet Piet Waai Wegband” met een breed muzikaal repertoire waarin natuurlijk alle bekende sinterklaasliedjes zijn opgenomen. Daarnaast zijn er Zwarte Pieten die rijkelijk strooigoed uitdelen en de kinderen vermaken met hun stuntelige grappen.

Gevarieerde markt
Naast de winkels, die open zijn en de Zwarte Pieten is er dus ook de grote en gezellige markt, deze is uitzonderlijk gevarieerd en daarom meer dan een bezoek waard!

Parkeren
Er is in Hoorn voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van het centrum. Parkeren in de parkeergarages ’t Jeudje en het Park kost € 1,= per uur maar een dagkaart kost nog maar € 5,=! Parkeren in de garage van het Westfries Gasthuis, het Transferium, de RAC-locatie aan de J. Messchaertstraat en het Pelmolenpad kost slechts € 2,= per dag. Gratis parkeren kan op de Nieuwe Wal (bij de brandweerkazerne).

Zondag 26 maart belooft dus weer een uitermate gezellige dag te worden in hartje Hoorn!

Extra koopmomenten
Tijdens de Sinterklaasperiode zijn er extra koopavonden in de binnenstad gepland en wel op woensdag 29 november, donderdag 30 november, vrijdag 1 december en maandag 4 december.

Reacties
Reactie: (lilian)
7-12-2006, 17:03
vermoedelijk wist de controlerende agent niet dat u niet vd koopzondag wist oftewel hij/zij deed ook maar gewoon z’n werk en volgde een heldere richtlijn.

Reactie: (E Kerckhaert)
5-12-2006, 09:40
zondag 2 dec. ging ik naar de ggz op bezoek,naar een vriend van mij ,en daarna naar mijn neef in het wfg, mijn verbazing was groot toen ik de dag daarna,een bon vond tussen mijn ruitenwisser.Ik was niet op de hoogte van de koopzondag.Als dat de manier is een ziekten bezoeker te straffen, vindt ik erg kort door de bocht.Ik moest dit even kwijt hoor.
gr.E Kerckhaert Hazelaarlaan 10 Middenmeer

Tel.0227-502916