Jongen gewond na ongeval.

ingevoerd op 27-11-2006

Zondagmiddag werden surveillerende agenten aangesproken door voorbijgangers dat op de Marowijne een jongen was gevallen met zijn bromfiets. De bestuurder was daarbij gewond geraakt. Na enig zoeken werd de jongen aangetroffen. Samen met een vriend hadden de twee op de bromfiets over het terrein van het levensmiddelenbedrijf Lidl gereden waarbij zij ten val waren gekomen. De bestuurder, een 14-jarige jongen uit Zwaag, raakte daarbij gewond aan zijn hoofd. Hij droeg geen helm. Zijn 15-jarige vriend uit Hoorn die bij hem achterop zat droeg wel een helm en liep een aantal schaafwonden op. Op weg naar huis werd de bestuurder onwel. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn waar hij is opgenomen.

Jongens aangetroffen op gestolen bromfiets.

Zondagmiddag werd een 13-jarige jongen aangehouden op de Nok. Een agent zag de jongen, samen met een andere jongen op een bromfiets rijden die hij herkende als een bromfiets die zaterdagavond was gestolen in het centrum van Hoorn. De agent hield beide jongens aan maar één van hen wist te ontkomen. De andere verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Een onderzoek naar de juiste identiteit van de tweede verdachte wordt ingesteld.

Reacties
Reactie: (~~~~~~~~~~ )
6-5-2007, 16:54
ach ja ik vint het zielig dat ze een brommer steelen maar het wel zoo ze zijn er voor ge snapt,dus en ik hoop dat die andere ook mooi woort gepakt hoe zal je het zelf vinde als je bromer woort genakt:Pmaar je mag tegenwoordig ook helemaal nix vroeger mocht je nog mooi bromer reiden wert je tog niet op gepakt en nu is alles strenger als je het losser maakt woort het ook niet zoo remoerig