Identiteit overleden vrouw bekend

ingevoerd op 4-12-2006

De identiteit van de vrouw die op zondag 26 november 2006 op de Hulk in Hoorn zelfmoord pleegde door voor de trein te stappen is inmiddels bekend. Het blijkt om een 23-jarige vrouw uit Polen te gaan.
 
De vrouw verbleef met haar eveneens Poolse vriend op de camping aan de Hulk in Hoorn. Op de bewuste zondag omstreeks 18.00 uur verliet zij hun caravan om naar het toilet te gaan. Zij kwam echter niet terug. Omdat de vrouw wel vaker enkele dagen weg was sloeg haar vriend niet direct alarm. De campinghouder belde afgelopen weekend de politie met het verhaal dat een van de gasten verdwenen was.

Vernieling autobanden
Op zaterdagmorgen bleken tien auto’s te zijn vernield op de Klokketuin in Zwaag. Van de tien auto’s werd een band lek gestoken met een scherp voorwerp. De auto’s stonden op een rij op een parkeervak en hadden de kapotte banden allemaal aan dezelfde kant. De vernielingen hebben vermoedelijk plaatsgevonden op zaterdagmorgen tussen 02.00 en 10.00 uur. Inmiddels hebben de meeste eigenaren aangifte gedaan. De politie stelt een onderzoek in naar de dader(s). Daarvoor wil zij graag in contact komen met eventuele getuigen. De politie in Hoorn is te bereiken via tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).