Bangaerde krijgt losloopgebied voor honden

ingevoerd op 8-12-2006

Er komt een nieuw losloopgebied voor honden in de wijk Bangaerde, tussen Hoogewoud en de Koewijzend.
In Bangaerde is nog geen losloopgebied. Hondenbezitters ervaren dit als een gemis, aangezien het dichtstbijzijnde alternatief op een half uur loopafstand ligt.


Het terrein tussen Hoogewoud en de Koewijzend is geschikt om als losloopgebied in te richten. Dat gebeurt op eenvoudige wijze met borden en klaphekjes. 

Reacties
Reactie: (fritsie)
13-12-2006, 00:16
En logischerwijs (althans: ambtenaren logica) zouden jullie gemeente ambtenaren van Hoorn geen parkeerboetes moeten uitdelen maar slechts waarschuwingen en bij uitzondering een boete.

En voor de vele extra foutparkeerders die er dan zouden zijn regelen jullie extra parkeergelegenheid! Maar da’s logisch. Toch?

Reactie: (nosfaratu)
12-12-2006, 16:03
Ik sluit mij geheel aan bij de vorige ’spreker’. Hondenbezitters? Bah!

Reactie: (fritsie)
8-12-2006, 23:04
Wat een flauwekul: HEEL Hoorn (en bijna heel Nederland) is nl een groot losloop gebied waar asociale hondenbezitters (dus de enkele wèl sociale hondenbezitters niet mee gerekend) hun hondjes laten loslopen (en schijten) waar het niet mag, ten koste van niet- hondenliefhebbers en mensen die bang zijn voor honden (die vaak (honden-)gebieden weren terwijl ze daar wel graag zouden zijn volgens de krant)
De gemeente Hoorn doet niets tegen deze asociale egocentrische personen met hun gezeldschapsslaafjes wat helpt, maar roept nu dat er een losloopgebied bij komt. Volstrekt idioot!!
Hondenbezitters overtreden massaal de regels en worden hiervoor beloont middels een extra officieel losloop gebied.

Parkeert iemand z’n auto fout dan krijg je (terecht) zonder pardon een bekeuring (of je wordt zelfs achter de tralies gezet in opdracht van de reinigingspolitie).
Laat je je hond loslopen dan krijg je andermaal een vriendelijke waarschuwing nadat er al schriftelijk is gewaarschuwd via de hondenbelasting en nadat er is gewaarschuwd via de pers. Wat een slap beleid. Het wordt tijd dat er een burgemeester en wethouders komen met "ballen".